Nefretin kök salması, tıpkı kötü ün gibidir: yok edilmesi zordur. baltasar gracian

Dur Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Dur" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Dur ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Dur" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Dur ile ilgili " 6472 " şiir aşağıdadır.
O’ dur

O’ dur Cumhuriyeti-hediye edip kuran
O’ dur Türk Milleti’ni-esirlikten kurtaran

...
Devamını oku »
bir fırından çıkacak
sıcak ekmeğin sırasını beklemek gibiydi
ama ne o fırından sıcak ekmek çıktı
ellerimi yakan
ne sen geldin beklediğim otobüs duraklarında

...
Devamını oku »
Dökülen kanlara DUR diyen yok mu?
Artık bıçak, ta kemiğe dayandı;
Cana can, kana kan, VUR diyen yok mu?

Kalleşçe saldırır, kalleş köpekler

...
Devamını oku »
1- Mefâ‘îlün / Mefâ‘îlün / Fe‘ûlün
2- Mef‘ûlü / Mefâ‘ilün / Fe‘ûlün
3- Fe‘ilâtün / Fe‘ilâtün / Fe‘ilün


...
Devamını oku »
Artık fazla yanaşma benden uzak dur
Hiç bir sözün yerini doğru bulmadı
Bundan sonra yaklaşma benden uzak dur

Hani dürüstlük sözü bize senetti

...
Devamını oku »
Umrunda olmasın söylenen sözler.
Rakam yükseldikçe gönül taşıma
Sanma, seni bilen her günde özler!

Usanma, vardıkça iyi tanırlar.

...
Devamını oku »
Yollarım bataklık dikenlik olmuş
Güllere bezenmez gönül bağlarım
Mevsimler karışmış fidanım solmuş

Döküldü yaprağım çöle dönmüşüm

...
Devamını oku »

İlk 585 586 587 588 589 590 591 592 593 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL