Ayrılık sabahı onlar yüklerini denk yaparlarken, ben yüzüme ebucehil karpuzu sıkılmış gibi (gözyaşları dökerek ağlıyor) idim... imriülkays

Ay Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Ay" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Ay ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Ay" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Ay ile ilgili " 20978 " şiir aşağıdadır.
Bilirdin gözümde zâr olduğunu.
Ellerin sözüne kanmışsın meğer
Bilmedin ayrılığın dar olduğunu.

Boynumu büküp gittikten sonra,

...
Devamını oku »
Simdi öyle yanılgılar ortasindayım ki, her hatırlayış yeni bir yalnızlık oluveriyor. Oysa sende bir hayal bile olmadım hiç..iste buna kırıldım hep. Hiç hevesle yazdığın kadın
olmadım. Uyanır uyanmaz sesini duymak istediğin ben degildim, mutsuz uyuduğum gecenin sabahında mutlu olayım diye uzun uzun yazılar yazmadın..Sen bende ne kadar her şey sen, bende sende bir o kadar hiçtim. Ben çok kez ağladım . Ciğerlerim boğazlarımdan koparcasına ağladım. Odalardan tasarcasına. Aynalara tükürerek, yorganı Isırarak, banyoda yerlere vurarak ağladım ve çoğu zamanlarda ise ağlayarak huzurlu bi sekilde uyudum. Kaç kez ağzımı kapatarak uyudum hiç saymadım ama ben o yıkıntıdan ayağa kalktım.
Kabullendim..Ama merak ediyorum, ben en kötü zamanımdayken sen neredeydin? Yanımda olmanı istedim, istedim çünkü ben aska degil sana inanmıstım.
Ilk defa kisa kesiyorum seni.
Ne garip degil mi?

...
Devamını oku »
Doyamadan tadına!
Gene düştü
sıkıntılar!
Yüreklere şerefsizler adına!
Eremiyor her nedense ?

...
Devamını oku »
Çocukluğunu yaşamadan çocuk gelin olan.
Ceylan gibi gözleri
Sırma gibi saçları
Sülün gibi edâsı olan...
Güzelliğinden kocasının yüreğinde keklik gibi avlanan AYSEL...

...
Devamını oku »
Bakışında hapsolduğum aynalar...
Yanağımda aldan mordan gül açtı..
Aşkıyla sarhoş olduğum aynalar...

Yaş 17, deli dolu çağımdın...

...
Devamını oku »
Düşlerin kabuğunu soyuyorum
'içten içe gül yaprağı'
Ağaçlar var denizin kenarında
Bahar ve güneş

...
Devamını oku »
haydi kır paslı zinciri
kaldır aradan acı ayrılığı
beni çaresizliğe sürükleyen esareti

bilmezdi bu yürek

...
Devamını oku »
Kızılayda,kol kola gördüm seni biriyle..
Uzun uzun baktım ardından
Birazda ateşin koru düştü ciğerime..
Sanma üzüldüğümden
Sanma kıskandığımdandır seni ....

...
Devamını oku »
HER MEVSİMİN AYRI GÜZEL
Güzeldi yaz günleri
Güzel de geçti
Güneş kavurdu geçti
Bazen bunalttı zorladı

...
Devamını oku »
Gittin ya
senden sonra bir daha
hiç oralarda duramadım.
hasretine dayanamayıp

...
Devamını oku »

İlk 311 312 313 314 315 316 317 318 319 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL