Bir şey üzerinde yirmi yıl çalışıp yirmi yıllık değerli deneyim elde edebilirsiniz ya da yirmi kere bir yıllık deneyiminiz olur. (gwen jackson)

Ay Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Ay" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Ay ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Ay" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Ay ile ilgili " 20857 " şiir aşağıdadır.
Ayrılmak değildir aşkın anlamı
Gün gelir anlarsın sen de aşkımı
Söndürdüm yaktığın bende yangını
Soğuttun kendini gel al aşkını

...
Devamını oku »
Unutmaz kimse katil davayı.
Adam öldürmek neye yarar.
Acı matemdir muharrem ayı.



...
Devamını oku »
Kesin kavuşurduk aşkı pazardan
Alabilseydik biz aynı şehirde
Yaradan korurdu bizi nazardan
Kalabilseydik biz aynı şehirde

...
Devamını oku »
Göremedim, doya doya,
Çal zurnayı, vur davula,
Ayşom çıksın, bu gün toya.

Kap mendili, gir oyuna,

...
Devamını oku »
Resulün sözüyle Rahman ayıdır.
Fazilet, sevabı çoktur bilene
Amel isteyene harman ayıdır.

Yusuf'um kuyudan çıkıp nur saçtı

...
Devamını oku »
Tabip çare bulmaz kanıyor yaram
Elimden gelmez ki ben nasıl saram
Hüseyn'i vurmuşlar mahzun oldum ben.

Muharrem onunda şehid ettiler

...
Devamını oku »
GEZELİM GÖRELİM SELİMİYE ÇANAKKALE VE AYVALIK FİNAL
gönül dostlarım üç gece dört gün süren gezimiz bitti yanımda
olup okuyan yorum yazan dostlara sonsuz teşekkürler umarım sizleri sıkmamışımdır saygı sevgi selamlar la
Geri dönüş başladı.
Dönüşte nehir üzerinde çay bahçeleri var bizde oturup bire çay içtik bu güzellikleri izleyerek. Edirne ye geldik ve Selimiye işte görülmeğe değer yerlerden biri.

...
Devamını oku »
Aşktan ne anlar dı ki,
Bak erimedi işte mermer!

İntihar etmek istedi gözlerim,
Koptu kıyamet!

...
Devamını oku »
Derinlere daldım
En derinde balçık çıktı
Dolaştım durdum karanlık dehlizlerde
Çaresiz kaldım


...
Devamını oku »
Gel dedim ayın on dokuzunda
Gelmem dedin, çok geç olur.
Gelmeyeceksin bilirim de,
Ah bir gelsen sen
Ah bir gelsen

...
Devamını oku »

İlk 310 311 312 313 314 315 316 317 318 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL