"akıl...sevecenlik...cesaret...bunlar insanın, dünyanın her yerinde kabul edilmiş üç manevi değerdir." (confucius)

Yağmur Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Yağmur" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Yağmur ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Yağmur" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Yağmur ile ilgili " 6896 " şiir aşağıdadır.
Ben seni özlüyorum
İçimden seni görmek geliyor
Ama sen yoksun
Yokluğunu anlamadığım zamanlarımda iyiyimde
Farkedince

...
Devamını oku »
Umarken mehtabı hasret görünsün.

Söyle şarkıları, söyle peş peşe,
Korkma bize yeter, bu tenha köşe!


...
Devamını oku »
Yağmurlu havaları severim hemde geceleri,
el ayak çekilmiştir şimdi,
İstiklal'de bir kaç romantik aşıktan başkası kalmamıştır hani,
Sultan Ahmet'teki kumrular bile tünemiştir yuvasına,
.

...
Devamını oku »
Esti esti şiddetini artıra artıra
Sesi varlığı benliği gözleri kamaştırırcasına
Sardı dört bir yanı
İliklerimize kadar işledi
Esti esti şiddetini artıra artıra

...
Devamını oku »
yağmur değmiş saçlarına
vakitsiz bir mevsimde...

sevda, titrek parmak uçlarında
kalemsiz şairlerin şehrinden geçip

...
Devamını oku »
Bir sinema filmiydik
Süslü afişlerle gösterime girdik
Zaman doldu afişler indi

Bir yağmur damlası gibi

...
Devamını oku »



denize bir tabut düştü

...
Devamını oku »
Ellerimde toplayıp damlalarını, kana kana içeyim, sönsün içimin ateşi.

Lacivert gecemin, en parlak yıldızı, çakan şimşek imzamız, gökgürültüsü
Sevdamızın narası.

...
Devamını oku »
şimali parçalayan güvercinlerin
zaman şerhini üstlenen ayaklarında
ellerindeyse göz çukurlarım
yağmur sevdiğim
yas tutan bir ıslığın mavzerinde

...
Devamını oku »



solgun kelimelerim vardı kitapta

...
Devamını oku »

İlk 388 389 390 391 392 393 394 395 396 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL