Geceler sonsuz değildir. albert camus

Yağmur Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Yağmur" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Yağmur ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Yağmur" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Yağmur ile ilgili " 6853 " şiir aşağıdadır.
Bir saçak altına vardım yaşlandım,
Baktım etrafa bütün olanları anladım,
Yağan yağmurda kayıp insanlığı aradım

Ne güzel yağıyor sağanaklar yağış,

...
Devamını oku »
penceremden seyrederim göremem geceyi
gök sanki kavga eder kendi yüzüyle karanlıkta
patlamaları sarsar yeryüzünü,korkar insancıklar
oluk gibi sular boşalır camların dış yüzünden
ince ince sızıntılar yol bulur akar gider

...
Devamını oku »

Mona liza
ağlamanın ve gülmenin tam ortasında


...
Devamını oku »

Sözün tükendiği mısraydı dudağın
sönmüyor taşı yüreğimin alevinde
yağmur yağıyor

...
Devamını oku »


seni istediğim kadar çoğaltabiliyorum
yokluğunda

...
Devamını oku »
Yağmurlardan önce
Bulutlar tutmamıştı ki hiç elimden
Seni görmeden önce
Böyle geçmemiştim kendimden


...
Devamını oku »
Dışarıda yağmur var.
Yağmuru sevmiyorsan eğer
Şemsiyemiz var.
Açarız hemen,
Korkma ıslanmazsın

...
Devamını oku »

İlk 379 380 381 382 383 384 385 386 387 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL