- 4 Haziran 2017'den beri üye
Kendisi Hakkında Yazdığı Tanıtım Yazısı
1978 yılı Sakarya doğumlu, evli ve bir çocuk babasıyım. Yüksekokul dâhil eğitim hayatımı Sakarya’da tamamladım. Federal Elektrik’te kalite kontrol görevlisi olarak çalışıyorum.
Meslek lisesindeyken 1996 yılında halk eğitim merkezinde açılan tiyatro eğitimine katıldım. Kitap sevgisini tiyatro oyunlarını okurken kazandım. 1998 yılında amatör tiyatro topluluğumu Modern Kültür Merkezinde kurdum. Yazdığım oyunları sahnelerken kültür merkezine bağlı Radyo Aktif’te ilk radyo programımı yaptım.
İş hayatımı tiyatro ve radyo alanlarındaki çalışmalarımla dengeledim. İşçi olduğum için işverenlerin dünyasını merak ediyordum. 2007 yılında Bizim Sakarya gazetesinde şehrimizin yerli iş adamlarının başarı hikâyelerini kaleme aldığım röportajları yayınlayarak merakımı giderdim. Röportajlar esnasında ‘acaba yerel televizyonda bir şansım olabilir mi?’ diye düşündüm. Kanal 54’ün kapısını çaldım. “İşverenlerle televizyonda söyleşi yapabilir miyim?” diye sordum. Kabul ettiler. Böylece 2008 yılında “Kobi Yıldızı” ismini taşıyan söyleşiyle ekrandaki yerimi aldım. Üyesi olduğum eğitim öğretim derneğine işverenlerle yaptığım söyleşiyi büyük şehir belediyesine ait şehrin en önemli seminer ve tiyatro salonunda seminer olarak yapmayı önerdim. 2009 yılında “Aile ve İşte Yönetim Seminerleri” adında dört seminer düzenledim.
2013 yılına kadar bazen tiyatroda oyun sahneledim bazen radyoda, televizyonda programlar yaptım, gazetede köşe yazı ve röportajlarım yayınlandı ve sahnede seminerler sundum. Bunların yanı sıra dernek, okul, yurt ve belediyelerde film üzerinden ekip olma ve ekip yönetimi, zaman ve para yönetimi, konularında eğitimler düzenliyor, dershanelerde “Sınav Stresine Son” dediğim çapalama tekniğini kullanarak yazdığım hikâyelerle öğrencilere yardımcı oluyordum.
2014 yılında Radyo Nette “İş ve İnsan” programını yaptıktan sonra 2014 yazında “Varoluş İçin Kurmacalar” adında alıştırmalarımı hazırlayıp facebook başladım. Belediyenin düzenlediği sinema atölyelerine ve yazarlık kurslarına katıldım. İnternet sitelerinde bulduğum ilgili kitapları aldım. Okudum ve okuyorum.
“Varoluş İçin Kurmacalar” isimli kitabım yayınlandıktan sonra atölye çalışmalarımı SAYŞAD bünyesinde geliştirdim.