İnsan, alışkanlıklarının çocuğudur. ibni haldun

Türk Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Türk" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Türk ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Türk" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Türk ile ilgili " 8934 " şiir aşağıdadır.
Canım köyümün dağları
Sizden nasıl ayrılırım
Şarıl şarıl bulakları
Sizden nasıl ayrılırım

...
Devamını oku »
TARİHİ MEZARLIĞA GÖMÜLMÜŞ OLAN
O HAÇLI ZİHNİYETİ.

ORDULAR KURUYORLAR TÜRKİYE DIŞINDA
BİRLEŞEREK YENİ BAŞTAN

...
Devamını oku »
ANAMDAN SONRA EN DEĞERLİ VARLIĞIM.
UĞRUNA CANIMI ;HAYATIMI ,ADADIĞIM
KİMSELERE YAN GÖZLE BAKTIRMADIĞIM
TÜRKİYEM! VATANIM!


...
Devamını oku »
Seni sevmek daha öncede söylediğim gibi zor iş
Dikenli teller sarar adamı
Hasretine dayanacak yürek tanımıyorum
Yinede seviyorum
Hesaplamadım yarınları

...
Devamını oku »
Unutuldu adın sanın,
Geçmez oldu bir gün konun,
Türk'lüğüme yazık olsun.

Belgrat’ta Galip BALKAR,

...
Devamını oku »
Yine mi aklına yar geldi bilmem
Bilinmez meçhule,yola gidiyor
Yine mi ayrılık zor geldi bilmem

Karanlık basınca olunca gece

...
Devamını oku »
Türklüğüme yazık olsun,
Verdiğim Sözden cayarsam,
Türklüğüme yazık olsun.

Adı üstünde Ermeni,

...
Devamını oku »
İnanmadım yar geliyor.
Hüzünlere bel bağladım.
Yalanların ar geliyor.

Yüreğimde izin kalmış.

...
Devamını oku »
Hey, hey.
Bak etrafa.
Göreceksin Türkiye ayakta.

Yıllar geçsede,

...
Devamını oku »

İlk 717 718 719 720 721 722 723 724 725 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL