Aşk köprü kurmaktır. insanlar köprü kuracaklarına, duvar ördükleri için yalnız kalırlar. newton

Söyle Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Söyle" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Söyle ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Söyle" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Söyle ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Nazlı gül kokulu yarim
Duydum ki
Karalar bağlamış
Ben
Kara toprak oldum

...
Devamını oku »
Yürekten severdin gerçekte düşte
Vurulmuştuk ya biz o ilk görüşte
Saklama boşuna aşıksın işte
Tanıyorum seni yalan söyleme


...
Devamını oku »
söyleyeyim,
bir şeyler var/
şeyler var...
kımıldamaz kılı kimsenin,
benim içim yanar...

...
Devamını oku »
Kimsenin bilmediği görmediği öyle
İçimdeki sana zarar gelmesin diye
Benim bile olmadığım bir yer söyle

Deme sakın birşey yok korkulacak

...
Devamını oku »
Hayat kavgalı olmaz, sevelim böyle.
Bu Türküye eşlik et, çaldığım neyle.
Yer göğ Allah söylüyor HAK diye diye,
Dedi kodu yalan yok bir türkü söyle🎼


...
Devamını oku »
Bakanlara selam söyle.
"Hoşbeş" için kollarına
Takanlara selam söyle.

Alıp gittin sen başını,

...
Devamını oku »
Seninle birlikte elele sahile gidelim
Haydi sevdiğim tut elimi hayal gözlüm
Birlikte gidip kendimizi atalım sahile.
Sahil boyu yürüyelim birlikte


...
Devamını oku »
Kimseler bilmesin ele söyleme
Ayrılsakta benim için kutsalsın
Rüzgar götürmesin yele söyleme

Belkide sevinip gülenler olur

...
Devamını oku »

İlk 340 341 342 343 344
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL