"günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." halil cibran
mertvan
mertvan

Uzun Yol-2

Yorum

Uzun Yol-2

( 2 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

663

Okunma

Uzun Yol-2

UZUN YOL-2
Oturuyorduk şuracıkta sessizce
Minik bir an geçmiş yanımızdan
Bizden habersiz
Görememişiz biz de !

Dikiliyorduk ortalık bir yerde
Aylar ve yıllar geçmiş önümüzden
Görememiş üstelik duyamamışız
Onca gürültüler arasında

Uzanıvermişiz doğanın eteklerine
Bir ömür geçmiş yanımızdan
Oysa ne kadar seviyorduk hayatı
Kaçırmışız avuçlarımızdan

Ne kadar çok şikayetçiydik
Dünya’ya erken gelişimizden
Sanki pek acelemiz varmış gibi
Uzun yola hüküm giydik.
DEDE İRFAN ÇELİK

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Uzun yol-2 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uzun yol-2 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Uzun Yol-2 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
NAZMİ ŞENUSTA
NAZMİ ŞENUSTA, @nazmisenusta
1.3.2016 20:27:59
5 puan verdi
Kayıp giden yılların ardından ne desek boş.Geçivermiş bunca zaman kapı aralığından bakar gibi bakmışız farkına varamadan. Eh işte yaş ilerleyince duygulara yansıyan bunlar..Kutladım ha bir de ödül almış bu şiir.Hak etmişte yani.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL