Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
mertvan
mertvan

İstanbul

Yorum

İstanbul

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

2232

Okunma

İstanbul

İSTANBUL
İstanbul-İstanbul olalı
Böyle bir gün görmemiştir
“Ada Yeli” estirir mi bilmem ama
Denizleri pek kirlenmiştir

Sinemalar yıkılmış ortasında
Seyredemezsiniz
“Huzur kalmamış Kalamış’ta”
Alamazsınız

Kayıklar paramparça Göksu’da
Kürek çekemezsiniz
Bülbüller susmus Çamlıca’da
Dinleyemezsiniz

Semtlerde sel baskını
Taksim’de kan kokusu
İstanbul-İstanbul olalı
Silemezsiniz

DEDE İRFAN ÇELİK

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İstanbul Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İstanbul şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İstanbul şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
NAZMİ ŞENUSTA
NAZMİ ŞENUSTA, @nazmisenusta
1.4.2015 23:32:53
5 puan verdi
Derin yaralar ve silinmez izler taşırken İstanbul BÖylesini görmemişti.Şiir anlamlı kutlarım hocam saygımla.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL