Bilmeden yapılan hata yanlışlıktır, bilerek yapılan hata ise ihanettir. b. brecht
La Reftî
La Reftî

Seppuku

Yorum

Seppuku

( 3 kişi )

3

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1043

Okunma

Seppuku

Fazla harakiri bıçağı olan var mı?
Gönlüm hep yeniliyor da!

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Seppuku Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seppuku şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seppuku şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ay/su
ay/su, @ay-su
7.4.2016 10:37:35
ne bu şimdi
kusura bakmayın da
edebiyat ile ilgili bir sayfa da sosyal medya paylaşımı yapar gibisiniz ..
sanırım ki insanların fazlası ile canları sıtkın
Rampaların Ustası
Rampaların Ustası, @hasan-abi
7.2.2016 10:11:33
Emrinde kardeş:)
beren yılmaz
beren yılmaz, @berenyilmaz
6.2.2016 11:14:48
5 puan verdi
en son ' ben kullandım üzgünüm :))
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
6.2.2016 10:42:02
Beğeni:
3
Okunma:
1043
Yorum:
3
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL