İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
kenanhoca_25
kenanhoca_25

UNUTTUK UNUTALI

Yorum

UNUTTUK UNUTALI

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1309

Okunma

UNUTTUK UNUTALI

UNUTTUK UNUTALI

Hiçbirşeyin bini bereketi yok,
Şükretmeyi unuttuk unutalı.
Olanında tadı tuzu kalmadı,
Yetinmeyi unuttuk unutalı.

Azı olan ister çoğu bulanda,
Hala gözlerimiz çöpte olanda.
Açgözlüdür yaşayanda ölende,
Yetinmeyi unuttuk unutalı.

Ne yapsak yapalım doymuyor gözler,
Ne Dersek diyelim anlamsız sözler.
Hep solgun Suratlar gülmeyen yüzler,
Yetinmeyi unuttuk unutalı.

Yapmacık gülüşler içi boş kelam,
Çıkar yoksa verip alınmaz selam.
Vicdan ölmüş gitmiş verilmiş ilam,
Yetinmeyi unuttuk unutalı.

Kul TİRYAKİ dıştan,insan şeklimiz,
Tel tel dökülürüz süklüm püklümüz.
Bir karış havadan gider aklımız.
Yetinmeyi unuttuk unutalı.

11 ocak 2016

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Unuttuk unutalı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unuttuk unutalı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UNUTTUK UNUTALI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL