Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. thomas carlyle
müjde irem kardeş
müjde irem kardeş

BİTTİ GİTTİ

Yorum

BİTTİ GİTTİ

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

785

Okunma

BİTTİ GİTTİ

Bitti;
İnsana ne kadar zor geliyor söylemesi.
En azından bana çok zıt, bana çok ters,
Bir kelime bitti kelimesi.
İnsanın inanası gelmiyor sanki.
Hep içinde bir umut türküsüyle bekliyor.
Hep bir yerlerden çıkıp ansızın gelecekmiş gibi.

Gitti;
Çok gereksiz bir laf ben ce gitti kelimesi.
Başlı başına bir anlam yüklü olan
Ama insana soğuk gelen bir laf.
İnsanı insanlardan uzaklaştırıyor sanki.
Yada, yada başka bir şey ama;
İnsanın inanası gelmiyor saki.
Hep bir yerlerden çıkıp,çıkıp ansızın gelecekmiş gibi.
Bekliyor insan, biteni de gideni de
Hep bekliyor, gelmeyeceğini, olmayacağını bile bile…

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bitti gitti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bitti gitti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİTTİ GİTTİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
14.1.2016 17:13:00
Beğeni:
2
Okunma:
785
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL