Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
MUSTAFA KOÇYİĞİT
MUSTAFA KOÇYİĞİT

ARARSIN

Yorum

ARARSIN

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1027

Okunma

ARARSIN

ARARSIN

Ararsın sevgili yapma düşme siteme
Bir yudum aşka muhtaç kalırsın isteme
Ömrünün ilk baharına yazık etme
Ararsın sonra ama bi çare bulamazsın

Gidenler gider de bir yalnız kalırsın
En muhtaç halinde etrafına bakarsın
Eğer kimse olmaz ise beni ararsın
Arasın da benden başkasını bulamazsın

Bu garip hazır hep seni gözler, çekinme
Yanarım başkasın dan aşk istemene
Ben varken maşuğunun gönlüne
Ararsın ama muhtaç kalırsın sevgime

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ararsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ararsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ARARSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL