İnsanlar sizden, onları tenkit etmenizi isterler, fakat asıl istedikleri onları övmenizdir. w. somerset maugham
se
sevebilsem

Adini dize biraktim?

Yorum

Adini dize biraktim?

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

938

Okunma

Adini dize biraktim?

Ellerini ozledim gozlerini gulusunu
Bana kizmani bile ozledim senin
Bana askim demeni ozledim canim demeni
Ben senin sacinin bir telini bile ozledim

Kerem asliyi nasil sevdiyse
Mecnun leylasini nasil sevdiyse
Ferhat sirinini nasil sevdiyse
Ben seni bir farkla sevdim
Onlar olduler sevda icin
Olmek kolaydi en kolayi
Yasamak en zoruydu ben seni hergun hasretinle SEVIYORUM

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Adini dize biraktim? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adini dize biraktim? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Adini dize biraktim? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL