Hayat tramvay gibidir... tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. camillo sbarbaro
turan  değer
turan değer

RÜYADA ÖLÜM

Yorum

RÜYADA ÖLÜM

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

975

Okunma

RÜYADA ÖLÜM


DÜN GECE TABUTA GİRDİM MEZARDA YATTIM
BİR AN İÇİN SANKİ ÖLÜMÜ TATTIM
ANİDEN İRKİLDİM YERİMDEN KALKTIM
MEĞER GÖRDÜKLERİM BİR RÜYA İMİŞ

VÜCUDUM ISINMIŞ ATEŞİM YÜKSEK
KAFAMI KALDIRSAM KOCAMAN TÜMSEK
ÖMRÜN KIYMETİNİ AH BİR BİLSEK
MEĞER BİZİ ALDATAN HEP DÜNYA İMİŞ

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Rüyada ölüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Rüyada ölüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
RÜYADA ÖLÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL