Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
MEHMET ALİ YURTIŞIĞI
MEHMET ALİ YURTIŞIĞI

İçimde Kim Var Bak

Yorum

İçimde Kim Var Bak

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

584

Okunma

İçimde Kim Var Bak

Papatyalara küserim şimdi
Bir seviyor bir sevmiyorsa
Fallarda bitsin hersey Sen
Ruyalar yok olsun yoksan sen

Nefes almiyorum işte bak
Ölumlerden ölüm gelsin
Baharlar bitsin kışlar gelsin
Yollar yok olsun sen yoksan

Yüreğimi al, al avcuna bir bak
İnanmadin ya içimde kim var bak

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

İçimde kim var bak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İçimde kim var bak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İçimde Kim Var Bak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Dosteli_
Dosteli_, @dosteli
28.9.2015 22:22:49
5 puan verdi
iÇİMDE KİM VARDIR BİR BİLEBİLSEN, SEN SENİ BULURSUN KALBİME GİRSEN DEMİŞTİ ŞAİR. o DİZELERİ ANIMSADIM
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL