Bilmeden yapılan hata yanlışlıktır, bilerek yapılan hata ise ihanettir. b. brecht
RÜYAMDAKİ RÜYA
RÜYAMDAKİ RÜYA

Mutluluk

Yorum

Mutluluk

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1263

Okunma

Mutluluk

Mutluluk

Mutluluk kimi zaman bir kutsamadır...ama çoğu zaman bir fetihtir.
Günün o büyülü anı değişmemize yardım ediyor..
Bizi düşlerimizin peşinde koşmak için yola koyulmaya itiyor
Tabii ki bu yolda tökezleyeceğiz tabii ki acı çekeceğiz ..
Ve zor zamanlar da yaşayacağız fakat bunlar hepsi geçici
Ve iz bırakmayan dönemler de olacaktır...
Ve daha sonra geriye dönüp gururla ve inançla bakacağız
Ve yeniden doğmayı bilmezsek yaşama çocuk gözlerimizin saflığıyla
ve heyecanıyla yeniden bakmayı başaramazsak yaşamımızın bir anlamı kalmaz

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Mutluluk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutluluk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mutluluk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL