Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Metin Çalışkan
Metin Çalışkan

YOL ARKADAŞIM

Yorum

YOL ARKADAŞIM

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1022

Okunma

YOL ARKADAŞIM

Bunca yıl yalnızdım

Yürüdüm bu yolları düşe kalka.

Taşlar dikenler battı ayaklarıma

Kanadı.

iyileşmesi zaman alan yaralar aldı bu yürek.

Nice dik yokuşlar çıktım kan ter içinde

Nefes nefese.

Ve sen çıktın karşıma yol arkadaşım.

Ellerimi sımsıkı tuttun

Yalnızlıgımı unuttum.

Sen güneşe açılan pencere

Ve artık zorlu dik yokuşlarda nefesim

Karanlık gecelerime yağan yağmura şemsiye

İçime akıttığım göz yaşlarıma mendil

Kanayan yaralarıma yara bandısın

Hadi tuttum ellerini

Sende tut ellerimi

Öpüyorum yüreğini

Yol arkaşım.

Mtn Çlşkn

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yol arkadaşım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yol arkadaşım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YOL ARKADAŞIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
şe
şerife bozkurt, @serifebozkurt
13.8.2015 02:47:52
şe
şerife bozkurt, @serifebozkurt
13.8.2015 02:47:50
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL