Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Nafiz Nayir
Nafiz Nayir

gider

Yorum

gider

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

846

Okunma

gider

gün olur makamın elinden gider
gün olur sevetin eriyip gider
gün olur bedenin çürüyüp gider
geriye sen kalırsın hesaba değer


dostluğun ve dostların geriye kalır
vediğin sadakan cebinde kalır
kulluğun ve inancın ahrete kalır
geriye sen kalırsın hesaba değer


seni hayır yaşatır dünya döndükçe
seni aşkın yaşatır nefes aldıkça
seni iman yaşatır sen kul oldukça
geriye sen kalırsın hesaba değer


nafiz nayir

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gider Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gider şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gider şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL