Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor

SEVMEK

( 3 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

719

Okunma

SEVMEK

Şiirin Hikayesi

Sevmek mi?Kız çocuklarını satıyorlar.Merak ediyorum,o kız çocukları gittiği yerde intihar ettiğinde babanın yüreği yanıyor mu?Yoksa hiç mi umursamıyor?Aslında insanlar %100 kötü olmaz.Ama odun olur,cahil olur,bir şeyleri göremiyor olur.

Ey insanoğlu
Seni anlamam zor
Bu hayat hayat mıdır
Kendine bir sor?
Güzellikler
Kolay mı vazgeçilir onlardan?
Yoksa varlığından bir haber mi?
Yoksa yüreğinde hakikat,sevgi
Sen bir ot gibi,taş gibi
Koca bir yanılgı gibi

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sevmek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVMEK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
6.3.2015 14:33:47
5 puan verdi
gerçek dolu harika bir şiir dost insanlık kaldımı ki kutlar sevgiler sunarım...kal esenlikte...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.