Öyle sitemler vardır ki, bir medihtir ve öyle medihler vardır ki, bir kötülemedir. la rochefaucauld
firari73
firari73

kadın

Yorum

kadın

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1431

Okunma

kadın

kadın

Gizimin yüzünde beyaz bir matem
Susmuş bir kadın
Ve
Dünyanın o beklenen sonu
İkisi de benziyordu birbirine
...
Yazık çok yazık
Kadın ve suskusu hayatın
Yaşamak adına
İçindeki çığlığın devinimi kadar uzundu
...
- H. Bala

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kadın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kadın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kadın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Taylan KOÇ
Taylan KOÇ, @taylankoc
31.1.2015 13:23:45
5 puan verdi
Kadın susarsa yaşam susuyor

Tebrik ederim hüsnü kardeşim
Çok güzeldi şiir
Emeğine
Yüreğine sağlık...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL