Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
mevlana diyarı
mevlana diyarı

ASIL HAYAT

Yorum

ASIL HAYAT

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1357

Okunma

ASIL HAYAT

ASIL HAYAT

ihlas ve samimiyetle soluklansın ruhumuz
ömrümüze nakış nakış,işlensin Rabbani hayat
yakup gibi sabırla bekle,dua olsun umudumuz
şiarımız cehd ve gayret kırılmasın kutsi inat

nokta kadar ömrünü nefsaniyet peşinde
harcamakla geçirmek ne şekil bir hayat?
sıyrıl dünya işinden yürü kuran iklimine
kanatlan yücelere;işte,orada asıl hayat
yusuf erdoğan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Asıl hayat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Asıl hayat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ASIL HAYAT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL