İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
mevlana diyarı
mevlana diyarı

PASPAS DEĞİLKİ

Yorum

PASPAS DEĞİLKİ

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

667

Okunma

PASPAS DEĞİLKİ

PASPAS DEĞİLKİ

kalp bu;pas pas değil ki yere atıp sersek postunu
kalp bu; sevgiye hitap eder bilir seveceği dostunu

kalp bu;kalbe yazılır bu sevgi gönül diliyle
kalp bu;dantela gibi nakış nakış gözlerine

kalp bu;bakıp işlenir sevgi dokunur gergef gibi
kalp bu;sevgi hissettirmektir kendini sevdiğine

yusuf erdoğan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Paspas değilki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Paspas değilki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PASPAS DEĞİLKİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL