Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
bedrettin58
bedrettin58

DİYAR-I SONSUZLUĞUMA

Yorum

DİYAR-I SONSUZLUĞUMA

( 3 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

899

Okunma

DİYAR-I SONSUZLUĞUMA

DİYAR-I SONSUZLUĞUMA

ey sultanım
saplayıp yüreğime bir küçük şehri
sen aramızdan gideli
onüç ay onaltı gün oldu
tam beş mevsim geçti sesinden ırak

gülmüyor değilim artık bak
gülüyorum şimdilerde
aklım yüreğime karışarak

ey sultanım
beklenen yolcu geldi
görsen sevinçten bayılırdın inanki
yumul yumul elleri
bir cıvıltılı peri

ey sultanım
kıvırcık kuzun afet-i devran
küsmeye hazırlanıyor her an
uzadı delikanlılar bir nevi
oldular birer güzalıcı selvi

ey sultanım
özlemin bir kuş
yüreğimin semalarını gezer durur
seninle zamanın durduğu kareler
gülüşlerime katık
kaynağı sen olan bizdeki sular
kuzucuklarında birer çağlayandır artık

29/08/2014
ali rıfat arku
istanbul

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Diyar-ı sonsuzluğuma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Diyar-ı sonsuzluğuma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DİYAR-I SONSUZLUĞUMA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL