Gençlikte sevmek için yaşarız, yaş ilerledikçe yaşamayı severiz. saint euremond
Şair Adam
Şair Adam

Merhaba Uçurum

Yorum

Merhaba Uçurum

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1340

Okunma

Merhaba Uçurum

Merhaba Uçurum

Merhaba uçurum ben geldim
Sevda kırıklarını dökmedim yollara
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Okumak yerine dinlemenizi tavsiye ettim
Beğeninize

Çetin KORKMAZ

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Merhaba uçurum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Merhaba uçurum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Merhaba Uçurum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Funda SAĞLAM
Funda SAĞLAM, @fundasaglam
5.7.2014 15:44:36
5 puan verdi
şiiri görselinden de nefesinizdeki gibi takip etme şansımız olsa daha güzel olacaktı şair abim...

güzeldi
dinleti tebrıklerimle
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL