Mutlu olmak istiyorsan, kendini başkalarıyla karşılaştırma. james f. cooper
Talat Özgen
Talat Özgen

Cana kanat taktım...

Yorum

Cana kanat taktım...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1327

Okunma

Cana kanat taktım...



hayat hayat olsa umut olurdu
kader kader değil kopsun kuyruğu
gelende gidiyor doğa kanunu
yine de seviyor insan ruhunu...

cana kanat taktım yolun yolcusu
ağlamanın şansı çok gözler yaş dolu
tükenen sözlerin nefes soluğu
ha bitti bitecek kulun kulluğu...

bugünden tezi yok belki yarın geç
sevenlerin hali sanki bir süzgeç
yaşananlar acı nasılsa er geç
senide bulacak sen gülmeyi seç...

seninle göçecek tek bu dünyadan
gecesi gündüzü olsun yalandan
yananlar yanacak külü dumandan
tıpkı benim gibi aşk ve sevdamdan...

(Berlin,01.06.2014)

Talat Özgen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Cana kanat taktım... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cana kanat taktım... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Cana kanat taktım... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL