Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
*Pimurg
*Pimurg

kelebek ayak sesinde

Yorum

kelebek ayak sesinde

( 4 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1628

Okunma

kelebek ayak sesinde

kelebek ayak sesinde

Bırakın atsın hınç ile sıktığı taşı
Golyat’a
isa yurdunda
en günahsız körpe
yıkılmasın düşmanı
taş atanı olsun zeytin dağı’nın

Ayakta hızlı tıkınma zincirinde
höpürdetsin başı örtük bacımız
gazlı koyu içeceğini
gıyabi namaz secdesinde yiğit
rol gereği ecnebiden öc alan kahraman için

Damıt karayı sür yüze
ayakkabı çıkaran razı dikene
tevhidi yaşa elife eğil
nefsi kıran pehlivan
bir evlad yetiştir

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Kelebek ayak sesinde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kelebek ayak sesinde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kelebek ayak sesinde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Filiz Şahin.
Filiz Şahin., @filizsahin-
3.5.2014 10:53:49
Çok hoşuma gitti az kelimeyle çok şiir

tebrik ederim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL