Sahip olduğunuz koşulları değiştirmek için, önce farklı düşünmeye başlayın. norman vincent peale
Peri Tozu.
Peri Tozu.

YİNE ESKİSİ GİBİ

Yorum

YİNE ESKİSİ GİBİ

( 4 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

4,8

Puan

792

Okunma

YİNE ESKİSİ GİBİ

Bakışlarından öpebilmek isterim seni.
Boynundan önce gözlerinden.
Keklik sürülerinin yaladığı gibi yüksek dalları,
Yüreğinden öpmek isterim seni.
Bilirim bir güvercin kadar zarif
Bir gül kadar asildir.
Ve engin denizler kadar geniş.
Beni de almanı isterim içine yine eskisi gibi...


Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

4.0

25% (1)

Yine eskisi gibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yine eskisi gibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YİNE ESKİSİ GİBİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
baki ceylan
baki ceylan, @bakiceylan
30.4.2014 15:11:16
Tutsak sözcükler şiirleşince, öpüşler hissediliyor...çok güzeldi tebrikler..
Etkili Yorum
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
30.4.2014 06:33:59
5 puan verdi
doluca dizelerdi gönlüne saglık şaire
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL