Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
yusufay
yusufay

CANIM ANNEME

Yorum

CANIM ANNEME

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1134

Okunma

CANIM ANNEME

CANIM ANNEME

ANA.
BEN kırmızılar içinde çiçek
alnımda mavilerin süsü
uçurtmam dizinin dibi.
kıymetin elmas;
sevgin umman.
var mı kanın başka rengi ?
senden ÖTE
martılar elime bakar
elim SANA.
gökyüzü üstüme seni üşür
sarılayım boranlarını
ANAM.

yusuf@y

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Canım anneme Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Canım anneme şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CANIM ANNEME şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
27.7.2018 19:32:14

Duyguların anlatımı ve kurgusuyla, akıcı bir şiir gördüm…
Şiiri çok Beğendim…
.................................................... Saygı ve selamlar..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL