Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
dzbn42
dzbn42

KARDAN ADAM

Yorum

KARDAN ADAM

( 5 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

2085

Okunma

KARDAN ADAM

KARDAN ADAM

Kardan Adam

Kararan umutlarımı alıp cıktım
Caddelere .
Yürüdüm amaçsızca,
Düşecek kar tanelerini toplamak için sineme.

Hayat, sana inat yürüyorum.
Beyaz, her yer beyaz olsun istiyorum
Olsun ki sinmesin üzerime karanlığın, kasavetin.
Düşen her tane halaskarım olsun.

Zamana inat yürüdüm, yürüdüm.
Dönüştüm kardan adama.
N’oldu hayat nerede siyah yüzün?
Bak ben bembeyazım..

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Kardan adam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kardan adam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KARDAN ADAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.