Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
yusufelmas
yusufelmas

VURDUĞUN BEN

Yorum

VURDUĞUN BEN

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1399

Okunma

VURDUĞUN BEN

VURDUĞUN BEN

Hasretin suskun bir duvar
Kabusların sarmış uykularımı
Rüyalarım işgal altında gökyüzüm

Sensizim

Yanmakta odamın duvarları
Görüyor musun
Başımı koyduğum yastığım
Islak gözlerimin uğradığı bir durak
Beklediğim duraklarda hep yalnızım
Sensiz biletini alamayan yolcu
Dağılmışım kimsesiz çalı kuşu
Saçlarının dallarını arar dertli divani
Kurşunsuz vurduğun
Sokak çocugu
Seni arıyor gözleri ıslak kaldırımlarda
Görüyor musun
Uzaktan uzağa seni seven biri var
Biliyor musun

YUSUF ELMAS

11 aralık 2006 girne

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Vurduğun ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vurduğun ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VURDUĞUN BEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL