Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz, eleştirin. basit bir adamı dost edinmek isterseniz, methedin. (sadi)
Haşim CAN Mersin
Haşim CAN Mersin

ÇALI SANDILAR

Yorum

ÇALI SANDILAR

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1837

Okunma

ÇALI SANDILAR

[ kalin ÇALI SANDILAR
Yollarda yürüdüm deli sandılar
Bağa girdim seher yeli sandılar
Dağa çıktım kara çalı sandılar
Geceler ayazdı düşe dalmışım

Denizlere indim yalı dediler
Çiçekleri sevdim balı dediler
Gül dibinde yattım dalı dediler
Sevdaya düşünce mahsur kalmışım

Süzüldüm kuş gibi bulut bildiler
Çeşmede bekledim umut bildiler
Ateşlere attın nemrut bildiler
Bu başımı taştan taşa çalmışım

Kardelenler açtı seni andırır
Çiçek görse arı iğne bandırır
Umutlar bitmiyor Can’ı kandırır
Çareler eş dostta haber salmışım

Haşim CAN – ( 301 ) - 2013

]

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Çalı sandılar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çalı sandılar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇALI SANDILAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
KNİSK
KNİSK, @knisk
6.1.2014 08:38:43

Kardelenler açtı seni andırır
Çiçek görse arı iğne bandırır
Umutlar bitmiyor Can’ı kandırır
Çareler eş dostta haber salmışım


GÜNAYDIN GÖNÜL DOSTU İNSAN ;
GÜZEL VEDE ANLAM YÜKLÜ BİR DUYGU PAYLAŞIMIYDI HER ZAMANKİ GİBİ ...
YÜREĞİNİZ VEDE KALEMİNİZ DERT GÖRMESİN..YÜREKTEN KUTLARIM ..EMEĞİNİZE SAĞLIK .
SELAM VE SAYGIMLA
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL