Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
yaban gülü1972
yaban gülü1972

TALAN

Yorum

TALAN

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

821

Okunma

TALAN

Talan oldu, talan oldu
Yandı gitti, gül bahçesi...
Gurbetlere gider oldu
Soldu gitti gül çehresi...

Heder oldu, heder oldu
Söndü gitti ay parçası...
Gözlerinden akar oldu
Yaktı gitti her damlası...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Talan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Talan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TALAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
16.11.2013 19:04:29
5 puan verdi
i...TALAN

Talan oldu, talan oldu
Yandı gitti, gül bahçesi...
Gurbetlere gider oldu
Soldu gitti gül çehresi...

Heder oldu, heder oldu
Söndü gitti ay parçası...
Gözlerinden akar oldu
Yaktı gitti her damlası...



Türkü tadındaydı beğeni ile okudum
Yüreği kalemi selamlıyorum yüreğin susmasın
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL