Her güçlük, içinde aynı büyüklükte veya daha büyük bir faydanın tohumunu barındırır. napoleon hill
Talat Özgen
Talat Özgen

Kopsada her gün kıyamet...

Yorum

Kopsada her gün kıyamet...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

926

Okunma

Kopsada her gün kıyamet...

haps ettim seni ben bana
beni ben mahkum ederek
ömürsüz hayat olurmu hiç?
kopsada her gün kıyamet...

can can olmak ister senle
rüyaları kokluyarak
zamana olmıyalım piç
kopsada her gün kıyamet...

düğüm atılmış dertlere
yalnızlık yok sayılarak
bilmedim sevmek suçmuş suç
kopsada her gün kıyamet...

anlıyan anlar herhalde
umudumu saklıyarak
gidiyorum belkide geç
kopsada her gün kıyamet...

ne kalıyor ki geriye?
kör topal bazen sekerek
tek eksiğim başıma taç
kopsada her gün kıyamet...

yorgun düşemem düşlere
ömrüm geçsede kurarak
yolamam ne baş nede saç
kopacak senle kıyamet...

(Berlin,24.10.2013)

Talat Özgen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kopsada her gün kıyamet... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kopsada her gün kıyamet... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kopsada her gün kıyamet... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL