Öyle sitemler vardır ki, bir medihtir ve öyle medihler vardır ki, bir kötülemedir. la rochefaucauld
fezaa
fezaa

vatan

Yorum

vatan

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1407

Okunma

vatan





İstanbul gibi bakmalı gözleri sevdigimin..
onca karmaşanın içinde büyüsünü korumalı, kendine baglamali ve eşsiz olmalı..
Bodrum gibi olmalı kalbi,,
yeşili, beyazı korumalı ve her koy’unda ayrı bir cennet saklamali..
Varlığı ankara gibi mağrur, gururlu ve son sözlerin kaynağı başkent olmalı..
Nasıl anlatılır aşk bilemem aslında,,
Kısaca kelimelere sigmayacak kadar özel ve ender bulunmalı..
Aslinda sevdiğim yüreğimde yağmalanmış tüm sehirlerime memleket, toprak,
aşkıma vatan olmalı..


(Mrym ylmz)

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Vatan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vatan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
vatan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
fidit
fidit, @fidit
29.11.2014 10:38:45
severek okudugum bir şiir. memleketi 30 snaiyede gezdim sankii. teşekkürler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL