Düşünmek kolaydır, yapmak zordur. dünyada en güç olan şey de düşünüleni yapmaktır. goethe
buraktasci
buraktasci

Bir İçim Su

Yorum

Bir İçim Su

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

689

Okunma

Bir İçim Su

Çölün ortasındayım
Yorgun, değersiz ve yalnız...
Ara sıra çöl tilkileri eşlik ediyor
O kadar yakınımdan yürüyorlar ki
Mutlu oluyorum
Sonra birden ayağım köstebek çukuruna takılıyor
Önce gözlerim kararıyor, sonrası...
Gözlerimi açtığımda karşımda sadece
Eski dostum köstebek var.
"Ne varsa eski dostta var" diye iç geçiriyorum
Köstebek dostum benden yiyecek istiyor
"Yok" deyince o da deliğine dönüyor.
İşte şimdi oldu!
Artık tamamen yalnızım
Çaresizlik umutlarımı da tüketti sonunda
Hiç bir beklentim kalmadı bu zorlu yürüyüşte
Ama o da ne ?
Gönlümün susuzluğunu giderecek
Bir içim su...
Çölün ortasında hem de.
Öylesine berrak,
Öylesine duru,
Öylesine güzel ki...
Çok geçmeden anladım
Serapmış adı !

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir içim su Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir içim su şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir İçim Su şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL