Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven
melhmirl
melhmirl
@melhmirl

TESLİM

23 Haziran 2013 Pazar
Yorum
Şiirgram

TESLİM

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

3,5

Puan

688

Okunma

TESLİM

Ne kadar aşktan uzaklaşmak istese de insan
Teslim oluyor istemeden bakışlarına
Her nefesini duymak istiyor
Hissetmek istiyor dudaklarında
Çaresizce;
İzlemekten başka bir şey yapamıyor
Uzaktan, hem de çok uzaktan
Kalbinin derinliklerini görmek istiyor.
Bir bakışı bin öpücük gibi
Sıcak, saf ve şeytani
Aşığım galiba
Her gece resmi önümde
Dertleşerek uyuyakalıyorum
Artık noktayı koymak istiyorum
Kalemim izin vermiyor
Aşığım galiba
Sıcak, saf ve şeytanı…

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

2.0

50% (1)

Teslim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Teslim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TESLİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.