Öyle sitemler vardır ki, bir medihtir ve öyle medihler vardır ki, bir kötülemedir. la rochefaucauld
YAVUZ GÜÇLÜSES
YAVUZ GÜÇLÜSES

MUTLULUK AĞACI

Yorum

MUTLULUK AĞACI

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1428

Okunma

MUTLULUK AĞACI

mutluluk ağacına bir ip bağlayıp
sonra karşısına geçip bir sigara yaktım
bir hayalde olsa mutluluk
beklemekten hiç sıkılmadım

ya hasret bitiri beni ya sen dedim
ya vuslat bitirir beni ya gam dedim
ama yinede vazgeçmedim

ben gecemdede günümdede
aldığım her nefestede hep
sen sen sen dedim ölene kadarda diyeceğim
ve seni herzaman seveceğim


-- YAVUZ GÜÇLÜSES --

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mutluluk ağacı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutluluk ağacı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MUTLULUK AĞACI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Simray Simay
Simray Simay, @simraysimay
11.6.2013 23:51:17
ben gecemdede günümdede
aldığım her nefestede hep
sen sen sen dedim ölene kadarda diyeceğim
ve seni herzaman seveceğim


Tebriklerimle efendim.....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL