Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
obsidyen
obsidyen
@obsidyen

vakit tamamdır

19 Mayıs 2013 Pazar
Yorum
Şiirgram

vakit tamamdır

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

846

Okunma

vakit tamamdır

bazen diyorum
bir gün gelecek
ve o gün
tüm ümitler
kesilecek mutlaka

gözlerde
başka bakışlara yer olmayan
bir karar
gözlerde
açacağım son bir kez

yattığı yataklarda umudunu
biriktiren bir tohum gibi
hiç gülmeden yüzümüz,
karanlığın içinde bilinmeyen bir hüznü
doğrulup üzerimize sürdüğümüz

sen inanma istersen
her karanlığın
içini delen daha bir karanlık
soluduğum
eleklerden nefes üfüren bir melek

sonbaharın çıplak kollarında
yürüyen ağaçlar gibi
yüzbinlerce ordu
ayaklanırken,
kalemimi terkeden

size mısralar yazdım
size size
anlatmaya çalıştım.
ve o gün geldiğinde
sakın ola karşıma çıkmayın

bu benim size
son sözümdür.

19.05.2013

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Vakit tamamdır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vakit tamamdır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
vakit tamamdır şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.