Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
ibrahim sarıduman
ibrahim sarıduman

büyücü

Yorum

büyücü

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1071

Okunma

büyücü

büyür ellerin
büyücü, kocaman
dokunan yalnızlığıma
nihayeti
kalmadı zulasında zamanın
büyücü, büyür
ellerin ve ben

kaç tur oldu kum saatim
devrik
içimden tutuyorum intiharları
büyücü, katilimsin
hatırla
sonradan uyanırsın onuruma

alacağım var sessizliğinden
öğretmedin gözlerimden susmasını
büyücü,
hece hece sokuluyorsun
neden
büyücü, gece gece
ne oluyorsun,
neden

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Büyücü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Büyücü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
büyücü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL