Herkesin aynı şeyi düşündüğü bir ortamda hiç kimse hiçbir şey düşünmüyor demektir. walter lipmann
k.doğanay
k.doğanay

ÜŞÜYORUM BEN YİNE !

Yorum

ÜŞÜYORUM BEN YİNE !

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

777

Okunma

ÜŞÜYORUM BEN YİNE !

Kapatın kapıları üşüyorum ben yine!
Tutun ayaklarımdan düşüyorum ben yine!
Okuduğun şiirle coşuyorum ben yine!
Hedefime son hızla koşuyorum ben yine!
Beni Mecnun sanmayın üşüyorum ben yine!

Feleğin çemberinden geçiyorum ben yine!
Gökte ayla-yıldızı seçiyorum ben yine!
Bu aşkın şarabını içiyorum ben yine!
Atlastan elbiseler biçiyorum ben yine!
Üşümez deseler de üşüyorum ben yine!

Kemal DOĞANAY

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Üşüyorum ben yine ! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üşüyorum ben yine ! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÜŞÜYORUM BEN YİNE ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL