İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
demet erdoğdu
demet erdoğdu

Kimin bu ayrılık

Yorum

Kimin bu ayrılık

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1050

Okunma

Kimin bu ayrılık

Kimin bu ayrılık

Kimin bu ayrılık
Benim mi sadece
Seninse bende işi ne
İkimizinse,
Neden bir ucundan da sen tutmuyorsun…
Kalemi başucunda hazır
Uykusuz nöbetlere alışkın
Pusuda bekliyor,
Hasreti vuracak her mısrada
Tek savunması yazdıkları
Savaştan galip çıkıyor her noktada
Hangi saat uyur bilmem
Uyur mu ya da
Sesinde hep bir hüzün
Yetmiyor mu kazandıkları
Heybesine bir daha baksa ya
Hazır her an kavgaya
Öfke gözlerinden düşüp,
Yangın çıkarıyor
Her satırında,
Karanlıktan mı korkar bilmem
Gecelerde ateşle oynaması
Üşüyordur belki de
Cesaret edip soramadım...
Demet Erdoğdu

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kimin bu ayrılık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kimin bu ayrılık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kimin bu ayrılık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL