Gene de bir iştir beklemek. bekleyecek bir şeyi olmamaktır korkunç olan.-- cesare pavese
KURSAD  BERKKAN
KURSAD BERKKAN
@kursadberkkan

KIZIL ATEŞLERE DÜŞTÜM

10 Ocak 2013 Perşembe
Yorum
Şiirgram

KIZIL ATEŞLERE DÜŞTÜM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

893

Okunma

KIZIL ATEŞLERE DÜŞTÜM

Yokluğun benim kâbusum
Yandım da döndüm çıraya
Kirpiklerinde mahpusum
Güneşim döndü karaya

Kızıl ateşlere düştüm
Nil’den Fırat’a dek taştım
Uğruna Cudi’ler aştım
Merhem olmadı yaraya

Nazar et ah-u zarıma
Sedası suskun çağrıma
Aşkın iğnesi bağrıma
Girdi ne lüzum naraya

Nehirler taştı gözümden
Aşıklar gelsin izimden
Kan aktı gönül bezimden
Acılar girdi sıraya

Kursad BERKKAN

8’lik hece ölçüsü ile yazılmıştır...

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kızıl ateşlere düştüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kızıl ateşlere düştüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KIZIL ATEŞLERE DÜŞTÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.