Teni, biçimi ya da davranışı güzelleştirecek en güzel şey çevremize dert değil neşe dağıtma isteğidir. (ralph waldo emerson)
coskun_05
coskun_05

SEVDİĞİM

Yorum

SEVDİĞİM

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1132

Okunma

SEVDİĞİM

SEVDİĞİM

Saçımın telinden özümün dağı
Değince çözüldü dizimin bağı
Ağlayıp eridi gözümün yağı
Sor da anlatayım sana sevdiğim...

Senden başkasını görmez gözlerim
Aşkın kapısında sana sözlerim
Gözünü kaçırsan seni özlerim
Sor da anlatayım sana sevdiğim..

Acıyken tatlandı bal oldu aşım
Uğruna katlandı sal oldu başım
Kurudu kalmadı dal oldu yaşım
Sor da anlatayım sana sevdiğim..

Sensiz geçen günüm ölümden beter
Hiç konuşmasan da bir gülsen yeter
Coşkun’unun ömrü sessizce biter
Sor da anlatayım sana sevdiğim…

28.11.2012
Coşkun Çalışkan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sevdiğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdiğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDİĞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL