Mutlu olmak istiyorsan, kendini başkalarıyla karşılaştırma. james f. cooper
atilla durukan
atilla durukan

SENDEN HABERSİZ

Yorum

SENDEN HABERSİZ

( 2 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1186

Okunma

SENDEN HABERSİZ

Senden Habersiz

gözlerini sessizce
gözlerime.
çizdim senden habersiz.

yüregime ilk giren
sen oldun,
benden habersiz.

sana aktı gözlerimden
görmedin, yaşı,
senden habersiz.

çıkarken kelimeler,
o kiraz dudaklardan
içten içe kanadı
susakklarım, görmedin,
benden habersiz.

denizler saçlarını öperken meltemiyle,
kuruyan dudaklarım çatladı,benden habersiz.

ellerini tutarken yanıyordu ellerim,
bedenim zangır, zangır titriyordu benden habersiz.

yılların özlemini dindirirken varlığın,
varlığına tutuldum varlığımdan habersiz.

muhteşem ellerinle mey leri dolduruken,
sunduğunu içerken,kendimden geçtim, benden habersiz.

ömrümde son olarak erirken gözlerinde,
eriyen bedenimdi benden habersiz.

daha tutmadan.elin,kavruldu tüm vucudum,
ateşinde eridim, inamn, senden habersiz,

ruhumda mutluluklar açarken yaprak,yaprak,
gönlüm sana vuruldu, bedenimden habersiz.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Senden habersiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senden habersiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENDEN HABERSİZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
suzan çelik
suzan çelik, @suzancelik
20.11.2012 14:18:51
5 puan verdi
sEVGİLİ KARDEŞİM.iÇTEN GELEN DUYGULARLA ÇOK GÜZEL İFADE EDİLMİŞ BİR LİRİK AŞK ŞİİRİYDİ.SAYIN ARKADAŞIM.ŞİİRİNİZ ÇOK İNSAN HAYATINDAKİ HARİKAYDI.SANKİ BİR DÜĞÜMÜ ÇÖZMEK İSTEMİŞ.KUTLARIM.İÇTEN GELEN FERYATLARI OKADAR GÜZEL YANSITMIŞSINIZKİ BİZLERE ETKİLENMEMEM ELDE DEĞİL.SANA DEĞER VERENİ ,KALBİ GÜZEL OLANI,HEM SEVGİ HEMDE SANA SAYGISI OLANI SEVECEKSİN.BEKLE BİRAZ .DUA ET ALLAH ONUN SEVGİSİNİ SENİN GÖNLÜNDEN ALSIN.SANA HAKKINDA HAYIRLI OLACAK BİRİNİ NASİP ETSİN .AYIN ARKADAŞIM,DÜNYA GERÇEKLERİNİ ANLATAN ÇOK GÜZEL BİR ŞİİRDİ.ŞİİRDEKİ MISRALAR KUYRUKLU YIDIZ OLMUŞ SAYFANA DÜŞMÜŞLER.SEVGİLİ ARKADAŞIM.O KADAR GÜZEL BİR ŞİİR YAZMIŞSIN Kİ .SEVGİYİ ,ÖZLEMİ,HASRETİ ÇOK GÜZEL DİLE GETİRMİŞSİN.KUTLARIM.



SAYIN ARKADAŞIM,ŞİİRİNİZ ÇOK GÜZEL VE ÇOK ANLAMLIYDI.KUTLARIM PUANIM TAM.ŞİMDİ ŞİİRİNİZE VE YORUMUMA UYGUN İKİ GÜZEL SÖZ EKLİYORUM.HOŞÇAKALIN




Yalnızlığa Dair
Can yoldaşın olmazsa olmasın
Yalnızım diye hayıflanmayasın,
Eğilmiş üstüne gökyüzü masmavi
Bir anne şefkatine müsavi.
Üç adım ötede deniz
Dosttur, ne öfkesi ne durgunluğu sebepsiz.
Bir derdin varsa açabilirsin ağaçlara
Ağaç yaprak verir, sır vermez rüzgara
Ve kış yaz,
Dalda kuş eksik olmaz
Dağ başında duman
Yalnızlık nedir göreceksin
öldüğün zaman.
YAZANI BİLİNMİYOR

kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
14.11.2012 17:29:23
5 puan verdi
kutlarım yüregine emegine saglık usta kalem
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL