Her ayrılış, ölümün önceden alınan bir tadı gibidir, tekrar bir araya geliş de yeniden dünyaya gelişin önceden alınan bir tadı gibidir.-- schopenhauer
atilla durukan
atilla durukan
@atilladurukan

En Uzun Gün

8 Ocak 2017 Pazar
Yorum
Şiirgram

En Uzun Gün

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2005

Okunma

En Uzun Gün

En Uzun Gün
dünyanın en uzun günüdür,
yalnızlık.
hiç geçmeyecekmiş gibi,
ne geceler olur,
ne de geceler biter.
dünyanın en zor anıdır
sensizlik.
şaşkınlık,acizlik ve yokluk,
bir elinde varken, yavaş,yavaş yok oluş.
gözlerimde takılıyken gözlerin, şimdi yok
bir zamandır tenimde kalır teninin kokusu.
sonunda o da yok olur.
ve dünyanın yandıgı gündür
sensizilik.
gözler kapalı,
dil lal,
yürek yaralı.

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
En uzun gün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz En uzun gün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
En Uzun Gün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.