Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - einstein
fahri işlek
fahri işlek

DÜŞÜMÜ TOPLARKEN

Yorum

DÜŞÜMÜ TOPLARKEN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

938

Okunma

DÜŞÜMÜ TOPLARKEN

bulutlar ağlarken gecede
ürperir bakışlar aynada,
şarabın dibidir güz telaşı
yoksulun türküsünde...
ibrişi çözülmüş
ağıtlarmı yakmalı yağmur?
nasıl yağmalı kar
kınalı yüreğime...

balık olsam gökyüzünde
zındanmıdır mavilikler?
sokulup uyumakmıdır?
puslu düşlerime
göğsü nakışlı ağaçkakan
renginde saklıdır ressamın
ben düşümü toplarken
perdeyi kapatmış öncekiler
yumak yumak sevdalarda...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Düşümü toplarken Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düşümü toplarken şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÜŞÜMÜ TOPLARKEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL