Faziletli olmak, keskin bir kılıca oturmak kadar güçtür.-- bhartrıharı
serdaratabay
serdaratabay
@serdaratabay

Küçük Sofu

29 Mayıs 2012 Salı
Yorum
Şiirgram

Küçük Sofu

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1956

Okunma

Küçük Sofu

Peygamberin Kelâmı, Diliydi Küçük Sofu.
Hak Aşkıyla Gezinen, Veliydi Küçük Sofu.
Cemâli Öyle Nurlu, Sanki Cennet Kokusu.
Gümüşkümbet Köyü’nün, Gülüydü Küçük Sofu.

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Küçük sofu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Küçük sofu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Küçük Sofu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.