Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- hz. muhammed
hicran   dogal
hicran dogal
@hicrandogal

ÖYLE BİR SABAH OLMAK İSTERDİM

24 Mayıs 2012 Perşembe
Yorum
Şiirgram

ÖYLE BİR SABAH OLMAK İSTERDİM

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1314

Okunma

ÖYLE BİR SABAH OLMAK İSTERDİM



Bir sabah; balıksırtında pul olmak isterdim
Yaşam çizgisinde kul olmamak için

Bir sabah; sokak çocuğunun sırtında çul olmak isterdim
Hayata tutunuşun devamı için

Bir sabah; deve sırtında, çölde olmak isterdim
Yaşam kaynağı abu hayat için

Bir sabah; at arabasında gurbetten dönmek isterdim
Sevgi için, hasret için

Bir sabah; bir yürek içinde kan olmak isterdim
Sevgilinin damarlarında dolaşmak için

Ve bir sabah;
Böyle bir MAYIS sabahında
Kalem içinde mürekkep olmak isterdim
Bir dosta / yürek çarpışlarına sevgiyi yazmak için

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Öyle bir sabah olmak isterdim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öyle bir sabah olmak isterdim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖYLE BİR SABAH OLMAK İSTERDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.